Üye Girişi | Üye Ol
ENG | TR
Boxer Bu Ay

Genevieve Morton

Yılın en prestijli takvim çekimin perde arkası

Taşeron ordu: Blackwater

ABD’li özel ordu Blackwater’ın yeni adıyla XE’nin Irak icraatları tamamladı derken şimdi Türkiye’yi tehdit ediyor. Her operasyonu olaylı ve kanlı olan ABD’li özel ordu, kimin için ve ne için savaşıyor? Hiç bilinmeyen yönleriyle Blackwater’ın maskesini aralıyoruz.

Bomba 11

Böyle bir ilk 11 pek az takıma kısmet olur. Onlar birer canlı bomba. Bazen maçı kökünden koparırlar, bazen de tribünlere saç baş yoldurturlar. Onlarla maç kazanmak bambaşkadır. İşte size “Captain Sabri” eşliğinde maçın her dakikası üçlü çektirecek dev kadro…

Kişisel bakım rehberi

Saç dökülmesinden, cilt bakımına kadar erkeği ilgilendiren bakım rehberi

Hikmet Çetin

Siyasetin, spor camiasının ve hatta uluslararası diplomasinin “Hikmet Abi”si… Nerede, ne zaman bir kriz çıksa akla ilk gelen isimlerden biri onunki. Farklı görüşlerdeki siyasetçilerin üzerinde uzlaşabildikleri nadir kişilerden. CHP Genel Başkanlığı’ndan Dışişleri Bakanlığı’na, Meclis Başkanlığı’ndan NATO’nun Afganistan temsilciliğine kadar uzanan bir kariyer çizgisine sahip. Duayen politikacı Hikmet Çetin, Türkiye’nin dış politikasını Boxer için yorumladı.

Gökmen Özdenak

Resim, müzik, gençlik, bilim, sosyoloji, Bakırköy, gömlek tutkusu, İtalya, New York, internet, edebiyat, moda ve futbol… Galatasaray’ın eski efsanelerinden, futbol yorumcusu Gökmen Özdenak ile bunların hepsi konuşulur mu? Klasik futbol röportajlarını mı seviyorsunuz? O halde bu sayfaları okumadan çevirin.

Yılbaşı rehberi

Nerede eğlenilir? Ne hediye alınır? Nasıl parti verilir?

Serseri adam karizması nasıl yapılır?

İster sinemada, ister edebiyatta, ister gerçek hayatta olsun kadın erkek ilişkilerinin değişmez bir kaidesi vardır. Güzel kızı her zaman serseri adam kapar. Efendi erkek ise her zaman kaybeder. Güzel kızın yatağına değil, en iyi ihtimalle sevimli ama şapşal arkadaşlar listesine girer. Peki, ama neden hep serseri erkekler kazanır? Daha da önemlisi serseri karizması nasıl yapılır? Üzülmeyin, serseri erkek kontenjanından kadınların kalbini kazanmak için bir Mickey Rourke ya da James Dean olmaya gerek yok. Biraz gözlem, biraz tavsiye size serseri erkek karizmasıyla donatmaya yeter. İşte serseri erkeklerin başarı sırları.

Fernanda Heringer

Sonbaharın son günleri… Güneş tepede ama soğuk ısırıyor. İstanbul’un merkezi Taksim’de beş yıldızlı bir otelin terasındayız. Veda Busesi’nin bu ayki konuğu Brezilya’dan Fernanda Heringer soğuğa aldırmadan en güzel pozlarını Boxer için veriyor.

Abdülcanbaz: ”Savulun Ulennn’’

Ecnebilerin yarı korkudan yarı hürmetten “Müthiş Türk” dediği Abdülcanbaz, bizlerin kalbinde “İstanbul Beyefendisi”dir. Zamanın ve mekânın önemi yoktur, çöllerde, göklerde, fezada, Foncistan’da, Maymunistan Ülkesi’nde Abdülcanbaz her mazlumun yanındadır. Dürüst, cesur ve akıllıdır. Çokça yakışıklı, az biraz çapkındır. Ve şimdi geri geldi.

El Lobo

İspanya hükümeti onu ETA’yı çökertmesi için özel olarak görevlendirdi. Örgütün içine sızdı, ETA’ya büyük darbe vurdu. Halen ETA’nın ölüm listesinde ilk sırada. Birçok estetik operasyon geçirdi. Kimse ne yüzünü ne de şu an nerede olduğunu biliyor. Dünyanın en esrarengiz ajanı El Lobo’nun (Kurt) gerçek öyküsü.

Ünal Silver

Bir filmin, televizyon dizisinin veya tiyatro oyunun gişe yapması için yıldız oyuncular şarttır. Ancak aynı yapımların içerik olarak dolu olmasının en önemli şartı ise karakter oyuncularının varlığıdır. Ünal Silver son dönemin bu tarzdaki en önemli temsilcisi. Usta aktör Boxer için modellik yaptı ve stil sırlarını anlattı.

Western filmlerinin en seksi kadınları

Her an patlama riski olan silahlar, beklenmedik Kızılderili saldırıları ve tabii ki tren soyguncuları… Vahşi Batı’da hem ülkesi hem de kendi adına yaşam mücadelesi veren kahraman kovboylar neden bunca tehlikeyi göze alıyorlardı? Elbette, birinden güzel kankan dansçılarının ve kadın kovboyların kalbini çalmak için. İşte soyguncusundan, fahişesine ve Kızılderili’sine Vahşi Batı’yı güzellikleriyle fetheden kadınlar.